Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Gelukkiger door gedragsverandering

Een gelukkiger leven in gemiddeld 66 dagen door de juiste gedragsverandering.

Maak je leven geweldig!

De manier waarop jij door het leven gaat (jouw levensstijl) is bepalend voor de kwaliteit van jouw gezondheid, sociale contacten en uiteindelijk ook jouw leven; jouw geluk.

Niet iedereen is even tevreden met zijn of haar leven. Of beter gezegd; zijn of haar levensstijl. Of je nu wilt afvallen, aankomen, meer zelfvertrouwen wilt hebben of iets meer tijd wilt hebben voor leuke dingen. Gedragsverandering is de sleutel naar fijnere levensstijlen en uiteindelijk ook naar meer geluk.

In 66 dagen gelukkig?

Einstein zei eens dat je problemen niet kunt oplossen met dezelfde denkwijze die het gecreëerd heeft. En dit is precies de reden waarom het je maar niet lukt om:

Er moet echt iets veranderen in je denkwijze en gedrag.
blog_full

Wanneer gelukkig?

Gedragsverandering is niet iets wat je van de een op de andere dag bereikt. Sterker nog, het duurt gemiddeld 66 dagen voordat je een nieuwe gewoonte helemaal op de automatische piloot kunt uitvoeren. Een gewoonte is een handeling die je jezelf hebt aangeleerd en die je zonder nadenken kunt uitvoeren.

Die 66 dagen zijn natuurlijk een gemiddelde, want het aantal dagen varieert tussen de 18 en 254. Elke dag een glaasje water drinken, leer je jezelf in gemiddeld 18 dagen aan en elke dag 50 buikspieroefeningen doen, is pas na ongeveer 254 dagen een gewoonte.

“Begin nu alvast met leven zoals je dat in de toekomst graag zou doen” – Loesje

Lees meer over gedragsverandering en gelukkige gewoontes. Direct werken aan een geweldig leven? Bestel dan nu jouw Tijd voor Mij boek.

Terug naar blog overzicht

Wil je ook graag je gewoontes verbeteren?