Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Het hele jaar opgeladen

Nieuwe ervaringen aanmaken om jezelf op te laden.
Lees hier hoe je eenvoudig je geluk kunt vergroten.

Ontspannen op vakantie

Hoeveel plezier je ook aan je werk beleeft, het blijft essentieel om regelmatig even afstand te nemen. Dit komt je werkprestaties, gezondheid en geluk ten goede.
blog_groot_spring2

Even afstand nemen

Het advies om elke 62 dagen even een break in te lassen, is niet voor iedereen haalbaar. Als dit ook voor jou niet mogelijk is, probeer dan regelmatig om je weekenden bijzonder te maken.

Volgens Brits onderzoek is 52 procent van de van de werknemers namelijk al na twee dagen helemaal ontspannen. Je break kan dus ook prima een gezellig weekend zijn.

Nieuwe ervaringen aanmaken

Doe uitzonderlijke dingen en probeer nieuwe ervaringen aan te maken. De meest gelukkige momenten in je leven zijn vaak niet de wekelijkse wandelingen door de supermarkt of de ritjes in de auto.

Die dingen die je (bijna) nooit doet, zorgen voor nieuwe herinneringen en deze behoren vaak ook tot de momenten waar je met plezier aan terugdenkt.

Ga eens op een bijzondere plek picknicken met je gezin of lieve vrienden, huur een zeilboot voor een dag of boek een hotel voor een of meerdere nachten in een mooie stad met je lief of een vriend(in).

Jouw Tijd voor Mij boek staat vol met praktische tips, opdrachten en adviezen om een gewoonte te maken van regelmatig ontspannen.

Lees ook wat andere mensen van Tijd voor Mij vinden!

Terug naar blog overzicht

Vergroot nu jouw geluk of dat van een ander!