Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Maak jezelf gelukkiger door variatie

Breng wat meer variatie aan in je dagelijkse bezigheden. Het maakt je gelukkig!

Als jij verandert, verandert alles

We zijn gewoontedieren en kiezen snel het bekende. We rijden dagelijks dezelfde route naar het werk en eten elke middag dezelfde lunch. Door hierin wat variatie aan te brengen, vergroot je jouw geluk!

Maak jezelf gelukkiger door variatie

Bijzondere herinneringen maken

Erg handig natuurlijk, want je hoeft er niet over na te denken en je weet precies wat je kunt verwachten. En dat is ook precies de reden dat die beslissingen geen bijzondere herinnering worden.

Welke bijzondere momenten kun jij je nog herinneren? Vaak zijn dat momenten dat je iets deed of meemaakte wat je niet eerder hebt gedaan.

Blijven variëren

Bekijk eens welke dingen je ‘standaard’ doet in je leven en probeer een van die dingen anders te doen. Een heel nieuwe ervaring. Erg leuk en erg verrassend. Misschien smaakt de maaltijd wel iets minder lekker in dat andere restaurant, maar het kan maar zo zijn dat je nieuwe mensen ontmoet of ervaart dat het toetje veel lekkerder is.

Doe eens gek en varieer. Ga eens naar een cabaretvoorstelling in plaats van naar de bios. Loop een andere route met je hond. Neem je gezin mee naar de dierentuin of kinderboerderij. Kortom, wees creatief en zoek uitdaging in het proberen van nieuwe dingen.

Gelukkige momenten

Je zal merken dat je veel meer bijzondere momenten ervaart waardoor je uiteindelijk ook gelukkiger wordt. Je leeft nu. Zorg dat deze dag bijzonder is. Zo eenvoudig is het om gelukkiger te worden.

Terug naar blog overzicht

Groei zoals je wilt zijn