Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Ontspan jezelf productief

Regelmatig voldoende ontspannen vergroot je productiviteit, gezondheid en geluk!

Ontspan jezelf productief en gelukkig

Regelmatig even uit de dagelijkse routine stappen heeft een geweldig positief effect op je productiviteit, gezondheid en geluk. Lees hier hoe je meer uit jezelf kunt halen met wat extra ontspanning.

blog_groot_comealong

Elke twee maanden een break

In de meest ideale situatie neem je elke 62 dagen een korte break. Althans, dat hebben Britse onderzoekers aangetoond. Elke twee maanden even afstand nemen van de dagelijkse routine is goed voor je energieniveau en je prestaties. Bovendien vermindert deze break het risico op stress, burn-out en oververmoeidheid.

Volgens het onderzoek is 52 procent van de van de werknemers na twee dagen al helemaal ontspannen. Mannen kunnen zich gemiddeld genomen sneller ontspannen op vakantie dan vrouwen.

Goed voor jezelf zorgen

Regelmatig tijd voor jezelf nemen om je op te laden heeft helemaal niets met lui zijn te maken. Juist de meest bevlogen en betrokken mensen zouden deze tweemaandelijkse break ter harte moeten nemen. Het blijft essentieel om goed voor jezelf te zorgen zodat je het gehele jaar productief en creatief kunt zijn.

Probeer liever zes keer per jaar een korte break te houden dan een grote vakantie per jaar.

Hele jaar energiek

Voor velen is het niet haalbaar om elke twee maanden even afstand te nemen van werk. Deze groep gaat in de zomermaanden op vakantie. Hoe je ervoor kunt zorgen dat je toch het hele jaar door jezelf kunt blijven opladen, lees je hier.

Heb jij vlak voor de vakantie ook last van vakantiestress? Lees hier (vakantiestress voorkomen) hoe je zo ontspannen mogelijk op vakantie kunt gaan.

Wil jij weten welke invloed jouw eetpatroon heeft op jouw energie en gezondheid? Bestel dan nu jouw Tijd voor Mij boek. Binnen 10 werkdagen kun je al aan de slag. Lees ook wat andere mensen van Tijd voor Mij vinden!

Terug naar blog overzicht

Vergroot nu jouw geluk of dat van een ander!