Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoe kan lichaamsbeweging mij gelukkig maken?

Als je beweegt, maakt je lichaam hormonen aan die je direct een gelukkig gevoel geven.

Beweeg jezelf gezonder en vooral gelukkiger

De vraag ‘Hoe kan lichaamsbeweging mij gelukkig maken?’ is een veelgestelde vraag onder de Tijd voor Mij klanten. Lichaamsbeweging heeft een grote invloed op jouw geluk. Jouw gezondheid en geluk zijn net als een ketting. Als een van de schakels van de ketting zwak, dan kun je erop wachten tot de ketting breekt.¬†Lichaamsbeweging is een van de schakels van jouw geluksketting.¬†Om de ketting te versterken, moet je even een positieve spiraal in werking zetten.

Hoe kan lichaamsbeweging mij gelukkig maken?

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel je beweegt nooit, dan vermindert je energieniveau, verandert je eetlust, verslechtert je nachtrust en dit heeft een negatief effect op je humeur.

Als je vervolgens gaat bewegen, dan krijg je weer energie, je voelt je fit en gezond. Je hebt zin in een gezonde maaltijd en daar krijg je nog meer energie van. Je voelt je lekker in je vel en bent vrolijk.

De manier om in die positieve flow te raken is door in beweging te komen. Lichaamsbeweging zorgt ervoor dat jouw lichaam hormonen aanmaakt die je gelukkig maken en energie geven. Daarom wordt beweging ook wel gezien als de generator van geluk. Met de energie die je krijgt van beweging kun je alle geluksbeperkende gewoontes aanpassen en dat geeft je nog meer energie. Als je eenmaal in die positieve spiraal zit, gaat het steeds sneller en gemakkelijker en merk je direct dat je gelukkiger wordt.

Zet de positieve spiraal in werking met jouw Tijd voor Mij gelukshandboek. Dit boek is 100% op jouw lijf geschreven en helpt je om stap voor stap die geluksketting te versterken.

Naar FAQ overzicht