Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoe kan Tijd voor Mij mij motiveren om te bewegen?

Tijd voor Mij is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar
gedragsverandering, gezondheid en geluk. Beweging is hiervan een belangrijk onderdeel.

Hoe kan Tijd voor Mij je motiveren om te bewegen?

De vraag ‘Hoe kan Tijd voor Mij mij motiveren om te bewegen’ is een veelgestelde vraag. De kracht van jouw Tijd voor Mij boek ligt ‘m in dat jouw boek van begin tot eind over jou gaat. Aan de hand van jouw antwoorden op de vragen uit de vragenlijst, krijgen we een goed beeld van jouw wensen en behoeften. Ook jouw bereidheid om bepaalde gewoontes aan te passen en jouw motivatie wordt meegenomen bij het opstellen van de adviezen om je gelukkiger te maken.

Geluk is voor iedereen weer anders. Jij werkt aan die gewoontes die je direct meer energie geven waardoor je al snel in de positieve spiraal terechtkomt. In jouw boek staan je sterke en zwakke gewoontes uiteengezet en krijg je praktische tips, opdrachten en adviezen om te werken aan gewoontes die je gelukkig maken.

Hoe kan Tijd voor Mij mij motiveren om te bewegen

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw Tijd voor Mij boek houdt rekening met jouw huidige situatie en fase van gedragsverandering.

De grootste fout is dat je te hard van stapel wilt lopen. Daarom helpt jouw Tijd voor Mij boek je in kleine stapjes naar een gezonder en vooral gelukkiger leven. Zo behaal je regelmatig successen en blijft het echt leuk om te doen.

Naar FAQ overzicht