Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoe kun je garanderen dat ik gelukkiger word?

De inhoud van jouw Tijd voor Mij boek is speciaal samengesteld voor jou en volledig gebaseerd op
wetenschappelijk onderzoek naar gedragsverandering, gezondheid en geluk.

Tijd voor Mij geluksgarantie

‘Hoe kun je garanderen dat ik gelukkiger word’, is een interessante vraag die vaak gesteld wordt. Als je serieus met de inhoud van jouw Tijd voor Mij boek aan de slag gaat, garandeer ik dat je je gelukkiger gaat voelen. De opdrachten zijn erop gericht om je meteen een beter gevoel te geven. Hiervoor is geen abracadabra nodig, maar een nuchtere kijk op jouw leven en de wereld om je heen.

Er wordt vaak heel geheimzinnig gedaan over geluk en het wordt zelfs afgedaan als iets spiritueels. Tijd voor Mij is juist heel praktisch geschreven en gebaseerd op de wetenschap. De clou zit ‘m erin dat we geluk op de verkeerde plek zoeken. Geluk zit al in je. Door je hiernaar te gedragen, haal je het eruit.

Bovendien werkt geluk aanstekelijk. Als jij aan jouw geluk werkt, maak je jouw omgeving ook gelukkiger. Daarom is Tijd voor Mij erg leuk voor jezelf, maar minstens zo leuk om cadeau te geven aan iemand die volgens jou een geweldig leven verdient! Met de Tijd voor Mij cadeaubon geef je geluk cadeau.

Er zijn twee soorten cadeaubonnen. Als je direct een cadeaubon nodig hebt, bestel je de digitale cadeaubon. Deze ontvang je direct in je e-mailbox. Je kunt hier zelfs een persoonlijke boodschap voor de ontvanger aan toevoegen. De cadeaubon per post ontvang je binnen 3 werkdagen. Deze cadeaubon is verpakt in een mooie cadeauverpakking.

De ontvanger van de Tijd voor Mij cadeaubon kan zijn of haar eigen boek bestellen door de online vragenlijst te beantwoorden en de bestelling af te ronden met de unieke code die op de cadeaubon staat. Binnen 10 dagen ontvangt hij of zijn het Tijd voor Mij boek al in de brievenbus. Succes gegarandeerd!

Naar FAQ overzicht