Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoe kunnen relaties mijn geluk beïnvloeden?

We laten ons (onbewust) erg beïnvloeden door andere mensen.

Gedraag je gelukkig en trek gelukkige mensen aan

De vraag ‘Hoe kunnen relaties mijn geluk beïnvloeden’ wordt vaak gesteld door Tijd voor Mij klanten. Jouw relaties beïnvloeden jouw geluk meer dan je misschien denkt. Sociale relaties spelen dan ook een belangrijke rol bij het vergroten van je geluk en gelukkig is het heel gemakkelijk om je sociale relaties te verbeteren. Alles valt of staat met aandacht en tijd. Alles wat aandacht geeft gaat groeien en zo is het ook met sociale relaties.

Interesse tonen en anderen helpen zijn bijvoorbeeld adviezen die je ook zult tegenkomen in jouw Tijd voor Mij boek. Dit is natuurlijk erg abstract, daarom bevat jouw Tijd voor Mij boek praktische tips, opdrachten en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt en waarmee je direct resultaat boekt.

Als jij omringt bent door ongelukkige mensen, dan verminderen zij jouw geluk. Het steeds moeten aanhoren van problemen en irritaties van anderen heeft een negatieve werking op jouw geluk. De negatieve relaties zuigen als het ware het geluk uit je. Het tegenovergestelde is ook waar; als je allemaal gelukkige mensen om je heen hebt, dan word jij hier ook gelukkiger van.

Mensen die energie en positiviteit uitstralen hebben een grote aantrekkingskracht op mensen die dezelfde uitstraling en levensinstelling hebben. Investeren in je eigen geluk is dus een goede eerste stap om jezelf en de mensen om je heen gelukkiger te maken.

Geluk is een gewoonte dus je bent echt in staat om jezelf gelukkiger te maken. Inzicht krijgen in de gewoontes die jouw geluk in de weg staan, is een eerste stap.

Jouw Tijd voor Mij boek laat je inzien hoe je jouw geluk kunt vergroten door middel van praktische tips, opdrachten en adviezen. De mensen om je heen zullen hier ook direct hun voordeel mee doen.

Naar FAQ overzicht