Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik gelukkiger ben?

Met de juiste inzet, voel jij je binnen 15 minuten gelukkiger.

Gelukkiger met Tijd voor Mij

‘Hoe lang duurt het voordat is gelukkiger ben’ is een veelgehoorde vraag bij Tijd voor Mij. Geluk is een gewoonte die je jezelf kunt aanleren. Daarom is jouw Tijd voor Mij boek helemaal op jouw lijf geschreven en daardoor passen de opdrachten ook perfect bij jouw huidige situatie.

De inhoud is erop gericht om je zo snel mogelijk een gelukkiger gevoel te bezorgen omdat dit je ook motiveert om door te zetten.

Afhankelijk van jouw huidige situatie kun je je al binnen een kwartier tot een week gelukkiger voelen. Toch is het een groeiproces waar je doorheen moet. Je leert waarom je op bepaalde manieren reageert en waarom je bepaalde gevoelens hebt. Eenvoudige opdrachten zoals je houding verbeteren of glimlachen hebben aangetoond dat ze direct effect hebben op je gemoedstoestand.

Het zijn de kleine dingen die je gelukkig maken en dat is maar goed ook. Zo is het haalbaar om je eigen geluk te bepalen en je direct gelukkiger te voelen. Jouw Tijd voor Mij boek begeleidt je stap voor stap naar een gelukkiger leven en het mooie is dat dit verslavend werkt. Je krijgt steeds meer energie en voelt je steeds beter. Deze positieve spiraal gaat steeds sneller en zo lang je je bewust bent van je inspanningen om gelukkiger te worden, blijf je werken aan jouw geluk!

Naar FAQ overzicht