Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoe leef ik gezond?

Je leeft gezond als je luistert naar je lichaam en je geniet van ieder moment.

Gezonder en gelukkiger met Tijd voor Mij

De vraag ‘Hoe leef ik gezond’ wordt vaak gesteld onder de Tijd voor Mij klanten. Gezond leven is een voorwaarde voor een gezond en vooral gelukkig leven. Het is belangrijk dat je bewust en goed gaat eten, lekker en regelmatig beweegt, veel leuke dingen doet, echt kunt genieten van ieder moment en veel fijne mensen om je heen hebt die je energie geven. Het zijn de kleine dingen die je daadwerkelijk gelukkiger maken.

Een gezonde leefstijl speelt hierin een hele belangrijke rol. Als je goed voor jezelf zorgt, zul je merken dat alles in het leven gemakkelijker gaat. Je huid wordt gaver, je krijgt meer energie en je straalt dit ook uit. Mensen om je heen zien al snel of jij wel of niet gezond leeft. Wist je dat de mensen om je heen ook een hele grote invloed hebben op jouw gezondheid en geluk? Omring je door gezonde en gelukkige mensen en het wordt veel gemakkelijk om zelf ook gezond te leven.

Er wordt wel eens gedacht dat Tijd voor Mij zweverig is. Dat is alles behalve zweverig. Tijd voor Mij is juist heel praktisch en wetenschappelijk. Jouw Tijd voor Mij boek is 100% op maat gemaakt en gaat dus echt over jou. De vele praktische opdrachten, tips en adviezen laten je ervaren hoe je gezonder en vooral gelukkiger kunt worden.

Tijd voor Mij is geschikt voor iedereen die een geweldig leven wil. Je hoeft je dus echt niet ongelukkig te voelen. De meeste klanten van Tijd voor Mij zitten prima in hun vel, maar willen graag een geweldig leven in plaats van een goed leven. En wat wil jij?

Naar FAQ overzicht