Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoeveel kilo kan ik afvallen met Tijd voor Mij?

De beste manier om goed af te vallen is door aan je geluk te werken.

Afvallen door je geluk te vergroten

De vraag ‘Hoeveel kilo kan ik afvallen met Tijd voor Mij’ is een veelgestelde vraag onder Tijd voor Mij klanten. Ik begrijp dat dit een hele belangrijke vraag is. Jij bent echt niet de enige die met z’n gewicht worstelt. Toch is het heel verkeerd om de nadruk op het afvallen te leggen. Dit werkt namelijk averechts.

Als ik je vertel dat je niet aan die lekkere zak chips mag denken en dat je zeker niet mag inbeelden hoe lekker de chips smaken en tussen je kiezen kraken. Grote kans dat jij al begint te watertanden en al bijna opstaat om wat lekkers te pakken.

Uiteindelijk wil jij gelukkiger worden. Afvallen is een tussendoel omdat je ervan overtuigd bent dat dit jouw gelukkiger maakt. Als jij je richt op die dingen die je energie geven, waar je blij en gelukkig van wordt, dan komt het afvallen vanzelf en dan kost het je zelfs veel minder moeite. Richt je op het vergroten van je energie en je geluk. Dan komt de rest vanzelf.

Tijd voor Mij staat vol adviezen, tips en opdrachten om gezonder en vooral gelukkiger te leven. Als je deze adviezen ter harte neemt en de opdrachten probeert, zul je merken dat je veel lekkerder in je vel komt te zitten. Iemand die lekker in z’n vel zit, staat veel sterker in z’n schoenen en kan ook werken aan een gezonde leefstijl.

Afvallen maakt je niet gelukkig, maar goed voor jezelf zorgen; dat maakt jou gelukkig. En dan val je ‘vanzelf’ af. Dat is precies waar jouw Tijd voor Mij boek over gaat.

Naar FAQ overzicht