Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Hoeveel moet ik eten om af te vallen?

Alles draait om luisteren naar je lichaam en goed voor jezelf zorgen. Hoe? Dat is heel persoonlijk en dat lees je in jouw boek.

Goed eten om af te vallen

Was daar maar een eenduidig antwoord op te geven. Helaas is dat niet zo. Eten doe je namelijk om je lichaam te voeden en de hoeveelheid voeding die je lichaam nodig heeft is van heel veel factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld je leeftijd en je geslacht, maar ook van de hoeveel je beweegt, hoeveel stress je ervaart en hoeveel uren je ’s nachts slaapt. En zo zijn er nog veel meer factoren van invloed.

Waar het eigenlijk om draait is dat je weer bewust leert te eten en gaat luisteren naar de signalen van je lichaam. Je lichaam geeft precies aan hoeveel het nodig heeft en waar het behoefte aan heeft. Als je bewust gaat eten, geef je je lichaam precies die hoeveelheid die het nodig heeft.

Dit is de leefstijlverandering die je moet doormaken om een gezond gewicht te krijgen voor de rest van je leven.

Tijd voor Mij helpt je om deze gedragsverandering door te maken en staat vol praktische tips, opdrachten en adviezen voor een gezonder en vooral gelukkiger leven. Want misschien wil je afvallen, maar jouw uiteindelijke doel is gelukkiger worden. Afvallen zie jij als een middel om jouw einddoel (gelukkiger leven) te bereiken.

Er zijn echter nog veel meer geluksbeïnvloeders die je meteen gelukkiger maken. Dit staat allemaal in jouw geluk handboek; Tijd voor Mij.

Naar FAQ overzicht