Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Mag ik nog wel snoepen als ik wil afvallen?

Natuurlijk. Je moet zelfs blijven snoepen om af te vallen.

Snoepen is bijzaak. Het draait om jouw geluk!

De vraag ‘Mag ik nog wel snoepen als ik wil afvallen’ wordt vaak gesteld door Tijd voor Mij klanten. Snoepen is een soort verwennerij waar je behoorlijk aan gewend kunt zijn. Natuurlijk word je niet dik van 1 snoepje per dag. Dus waarom zou je dan ook moeten stoppen met snoepen? Wat je hierbij wel goed in de gaten moet houden is dat je het met mate doet. Geen reep chocolade meer bij de koffie ’s avonds, maar een blokje voor de smaak.

Jouw Tijd voor Mij boek leert je om bewust te eten en weer echt te genieten van het voedsel. Zo zal je merken dat je veel meer gaat genieten van het eten als je er minder van eet. Ook de plek waar je eet en de activiteiten die je tijdens het eten doet, hebben een hele grote invloed op jouw eetervaring.

Jouw Tijd voor Mij boek staat vol tips, opdrachten en adviezen die volledig bij jouw situatie en leven passen. Misschien heb jij wel zoveel zin om te snoepen omdat je bepaalde emoties probeert weg te eten of omdat je je verveelt. Dan kun je natuurlijk jezelf een verbod op snoep opleggen, maar dit werkt averechts. Je moet de oorzaak achterhalen en stap voor stap hieraan werken.

In jouw Tijd voor Mij boek staat precies omschreven wat jouw zwakke kanten zijn en wat de oorzaak van jouw eetgewoonte is.  Dit kan omdat je eerst een hele uitgebreide vragenlijst hebt beantwoord. Op basis van jouw antwoorden wordt jouw Tijd voor Mij boek zin voor zin samengesteld. Uiteindelijk heb je dus een boek dat 100% op jouw van toepassing is. Dat is ook de reden waarom Tijd voor Mij je wel kan motiveren om gezonder en vooral gelukkiger te leven.

Naar FAQ overzicht