Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Waarom lukt het mij niet om af te vallen?

Focus je niet op afvallen, maar op gezond leven. Deze mindset maakt het positief en gemakkelijker om goede keuzes te maken.

Waarom het niet lukt om af te vallen.

De vraag ‘Waarom het mij niet lukt om af te vallen’ is een veelgestelde vraag onder de Tijd voor Mij klanten. Om af te vallen zul je iets moeten veranderen aan je leefstijl en daar is gedragsverandering voor nodig. Met Tijd voor Mij verlies je op een verantwoorde en gezonde manier je vetrolletjes.

Veel diëten staan in het teken van verboden voedsel of verplicht voedsel. Je mag bijvoorbeeld geen koolhydraten eten of je moet magere vetten gebruiken.  Dit heeft het tegengestelde effect.

Als ik je zeg ‘Denk niet aan een banaan’. Denk niet aan die lekkere gele banaan. Denk vooral niet dat je de banaan pelt en er een grote hap van neemt.’ Grote kans dat je het water je al in de mond liep en je in gedachten een hele baan hebt verorberd.

Om succesvol te zijn in het aanleren van een gezonde leefstijl is het belangrijk dat je lichaam voldoende voedingsstoffen krijgt en dat je het op een positieve manier benaderd.

Je wilt niet afvallen, maar gezond leven en lekker in je vel zitten. Op het moment dat jij je hiervan bewust bent, wordt het ook gemakkelijker om keuzes te maken. Elke verleiding die voorbijkomt onderwerp je aan de test ‘Past dit bij een gezonde leefstijl en helpt dit mij om weer lekker in mijn vel te zitten?’

Hier is heel veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en al die kennis staat in jouw Tijd voor Mij boek. Bovendien leer je in jouw Tijd voor Mij boek bewuste keuzes maken en weer optimaal te genieten van je voeding. Je zal versteld staan van de mogelijkheden en de hoeveelheid plezier die dit oplevert.

Naar FAQ overzicht