Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Waarom zoeken we geluk op de verkeerde plek?

Zoek het geluk niet om je heen, maar zoek het in je gedrag. Met de juiste tips, opdrachten
en adviezen vergroot jij jouw geluk.

Zoek het geluk niet om je heen, maar bij jezelf

‘Waarom zoeken we geluk op de verkeerde plek’ is een interessante vraag. Onze maatschappij is heel materialistisch en prestatiegericht. We leven om te werken en we moeten een goede baan hebben, in een mooi huis wonen en veel succes behalen. En wat als we dat hebben? Dan zijn we oud en gaan we dood. Hebben we dan een gelukkig leven geleid? Sommigen misschien wel, maar de meerderheid heeft altijd het gevoel gehad dat er wat ontbrak, dat er meer nodig was.

We vergelijken onszelf met iedereen om ons heen en hebben altijd een doel waar we aan werken (een relatie krijgen, trouwen, kinderen krijgen, een mooi huis bouwen, een goede baan hebben, sparen voor een mooie reis, etc.). Maar we vergeten te genieten van het moment. Het gebeurt niet straks. Het gebeurt nu. Je leeft nu.

Tijd voor Mij houdt je een spiegel voor en geeft je de benodigde handvatten voor meer energie, genieten en geluk. Heel praktisch en heel duidelijk. Geen zweverige toestanden, maar gewoon een nuchtere kijk op de wereld.

Doordat jouw Tijd voor Mij boek van begin tot eind over jouw situatie en jouw behoeften gaat, werk je aan die aspecten die een grote invloed hebben op jouw geluk. De gedragsverandering die hiervoor noodzakelijk is, gaat stap voor stap zodat je regelmatig successen behaalt en meteen resultaat behaalt. Het voordeel hiervan is dat je een positieve spiraal terechtkomt waardoor je steeds meer energie krijgt en hierdoor nog gemakkelijker kunt werken aan je gelukkige gewoontes. Zo helpt Tijd voor Mij je van een goed leven naar een geweldig leven!

Naar FAQ overzicht