Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Wat is gezondheid?

Gezondheid betekent lekker in je vel zitten.

In goede gezondheid leven

Het antwoord op de vraag ‘Wat is gezondheid’ is volgens de Wereld GezondheidsOrganisatie (WHO) als volgt: ‘Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn’.

Voor een goede gezondheid is dus meer nodig dan een gezond lichaam. Geestelijk moet je gezond zijn en sociaal moet je ook voldoening ervaren. Daarom richt jouw Tijd voor Mij boek zich op veel meer aspecten dan alleen beweging of voeding. Goede gezondheid is een heel belangrijk onderdeel voor een gelukkig leven. Goed voor jezelf zorgen is dan ook een belangrijk aspect in de wetenschap naar geluk.

Werken aan je gezondheid en je geluk levert je al direct resultaat op. Als je geluk en gezondheid op de juiste manier probeert te bereiken, zal je merken dat je direct meer energie hebt en beter in je vel zit. Jouw Tijd voor Mij boek helpt je om de juiste gewoontes aan te leren voor een geweldig leven.

Tijd voor Mij is jouw unieke gelukshandboek op maat. Je beantwoord een uitgebreide vragenlijst en op basis van jouw antwoorden wordt de inhoud van jouw Tijd voor Mij boek zin voor zin samengesteld. De inhoud is volledig wetenschappelijk onderbouwd, maar door de praktische insteek, leest het boek heerlijk weg. Doordat dit boek echt over jou gaat, kan het je werkelijk motiveren om gezonder en vooral gelukkiger te leven.

Naar FAQ overzicht