Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Wat maakt mij gelukkig?

Jouw gedrag! Gedraag je zoals je je graag wilt voelen.

Gedraag je gelukkig

‘Wat maakt mij gelukkig en hoe kan ik gelukkiger worden?’ was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van Tijd voor Mij. Hiervoor is jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar gedragsverandering, leefstijl en geluk. Uit dit onderzoek is gebleken dat je gelukkiger kunt worden door je gewoontegedrag te veranderen. Einstein zei het eens heel treffend “Je kunt een situatie niet veranderen met hetzelfde gedrag dat het heeft veroorzaakt”.

Je zal iets moeten veranderen in de manier waarop je leeft. Een vette bankrekening, goede baan, een gezin, een mooi huis of die fijne vakantie…ze hebben allemaal veel minder invloed op ons geluk dan we vaak denken. Ze bepalen ons geluk voor slechts 10% en de hoeveelheid geluk die we hierdoor ervaren is ook nog eens heel tijdelijk. De eerste werkdag na je vakantiegevoel is je geluksgevoel alweer gelijk aan het gevoel van voor de vakantie. Een loonsverhoging geeft je slechts een maand een gelukkiger gevoel. Dat valt behoorlijk tegen he!

Gelukkig kunnen we ons geluk veel eenvoudiger vergroten. Puur door je gedrag aan te passen. Wees vriendelijk, attent, dankbaar, positief en zorg goed voor jezelf. Dit is slechts een greep uit de vele manieren om je geluk te vergroten. Geluk is voor iedereen weer anders. Daarom is jouw Tijd voor Mij boek helemaal op jouw lijf geschreven. De inhoud is volledig wetenschappelijk onderbouwd en dus totaal niet zweverig. De praktische opdrachten, adviezen en tips helpen je stap voor stap het verschil maken tussen een goed en een geweldig leven. Je bent geen slachtoffer van de situatie. Jij hebt veel meer invloed dan je zelf denkt.

Jouw Tijd voor Mij boek gaat over jouw leven en jouw situatie. Hierdoor werk je aan die gewoontes die jouw geluk in de weg staan. Je leert hoe je nog meer kunt genieten, hoe je meer energie krijgt en bovenal hoe je nog gelukkiger wordt. Gelukkig leven is een keuze en geluk is een gewoonte.

Jij kunt dus voor een groot deel je eigen geluk creëren.  Hiervoor moet je weten welke dingen je gelukkig maken en wat je moet doen om hier een gewoonte van te maken.

Naar FAQ overzicht