Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Wat mag ik eten om af te vallen?

Dit is helemaal afhankelijk van jouw situatie en leven.

Vergroot jouw geluk en verlies de overtollige kilo's veel gemakkelijker

De vraag ‘Wat mag ik eten om af te vallen’ wordt vaak gesteld door Tijd voor Mij klanten. Deze vraag is natuurlijk ook erg logisch aangezien we denken dat een slanker lichaam ons gelukkiger maakt, maar we hier natuurlijk niet de hele dag honger voor willen lijden. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Sterker nog, je mag zelfs blijven snoepen en ook een patatje op z’n tijd kan helemaal geen kwaad. Dat is goed nieuws.

Waar het eigenlijk om draait is dat je weer leert te luisteren naar je lichaam en op tijd kunt aanvoelen wanneer je genoeg hebt gegeten. Weet wanneer je maag vol is en stop dan met eten. Alle snoep, koeken, snacks en snaaierij, mag je gewoon blijven eten als je je er maar bewust van bent dat het verwennerij is en je hier dan ook bewust van geniet. Dan kan een blokje chocolade je wel eens veel meer voldoening geven dan een hele reep en heb je ook geen behoefte meer aan een hele zak chips, maar heb je voldoende aan een schaaltje.

Jouw Tijd voor Mij boek is helemaal op jouw lijf en jouw gewoontes ontwikkeld. Daardoor zijn de adviezen ook echt van toepassing op jouw leven. De momenten waarop jij moeite hebt om de ongezonde snacks te laten staan, worden inzichtelijk en door middel van passende tips, opdrachten en adviezen leer je hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Natuurlijk staat er ook in jouw Tijd voor Mij boek welke voedingsmiddelen je beter niet elke dag kunt gebruiken en welke lekkere alternatieven hiervoor in de plaats passen. Deze producten staan ook allemaal benoemd in jouw Tijd voor Mij boek.

Maar wat veel belangrijker is, is om niet de nadruk te leggen op wat je wel en niet mag eten. Dit versterkt alleen maar de behoefte naar de producten die je zogenaamd niet mag eten.

In principe mag je alles eten als je af wilt vallen. Als je maar luistert naar je lichaam en de dingen met mate eet.

De porties zijn de laatste jaren steeds groter geworden dat we eigenlijk helemaal niet meer luisteren naar ons lichaam. We eten ons bord leeg terwijl het eigenlijk te veel is. Leer bewust en gezond eten met jouw Tijd voor Mij boek en je zal ervaren dat dit je veel gezonder en vooral gelukkiger maakt.

Naar FAQ overzicht