Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Wat moet ik eten om af te vallen?

Je moet het breder zien dan deze vraag. Er is veel meer van invloed op jouw leefstijl.

Weet wat je moet eten om af te vallen

De vraag ‘Wat moet ik eten om af te vallen’ wordt vaak gesteld door Tijd voor Mij klanten. Deze vraag is natuurlijk ook erg logisch aangezien we denken dat een slanker lichaam ons gelukkiger maakt, maar we hier natuurlijk niet de hele dag honger voor willen lijden. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Sterker nog, je mag zelfs blijven snoepen en ook een patatje op z’n tijd kan helemaal geen kwaad. Dat is goed nieuws.

Natuurlijk moet je weten WAT gezonde voeding is om af te vallen, maar wat minstens zo belangrijk is, is HOE je moet eten om af te vallen en WAAROM eet jij? Tijd voor Mij richt zich niet alleen op de WAT vraag, maar kijkt ook naar onderliggende oorzaken van jouw eetgewoontes.

Aan de hand van jouw antwoorden, kan een goed beeld gevormd worden van jouw eetgewoontes en de oorzaak die hieraan ten grondslag ligt. Tijd voor Mij geeft je inzicht in jouw eetgedrag waardoor je ook beter in staat bent om hier mee om te gaan. Dit in combinatie met extra kennis over gezonde voeding en een positieve benadering die helemaal aansluit op jouw fase van gedragsverandering, zorgt ervoor dat jij weer helemaal lekker in je vel komt te zitten.

Waar het eigenlijk om draait is dat je weer leert te luisteren naar je lichaam en op tijd kunt aanvoelen wanneer je genoeg hebt gegeten. Weet wanneer je maag vol is en stop dan met eten. Alle snoep, koeken, snacks en snaaierij, mag je gewoon blijven eten als je je er maar bewust van bent dat het verwennerij is en je hier dan ook bewust van geniet. Dan kan een blokje chocolade je wel eens veel meer voldoening geven dan een hele reep en heb je ook geen behoefte meer aan een hele zak chips, maar heb je voldoende aan een schaaltje.

Jouw Tijd voor Mij boek is helemaal op jouw lijf en jouw gewoontes ontwikkeld. Daardoor zijn de adviezen ook echt van toepassing op jouw leven. De momenten waarop jij moeite hebt om de ongezonde snacks te laten staan, worden inzichtelijk en door middel van passende tips, opdrachten en adviezen leer je hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Natuurlijk staat er ook in jouw Tijd voor Mij boek welke voedingsmiddelen je beter niet elke dag kunt gebruiken en welke lekkere alternatieven hiervoor in de plaats passen.

Naar FAQ overzicht