Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Welk effect heeft Tijd voor Mij op mijn gezondheid?

Jouw Tijd voor Mij boek staat boordevol tips, opdrachten en adviezen voor een gezonder en vooral gelukkiger leven.

Gezonder en gelukkiger met Tijd voor Mij

Het effect van Tijd voor Mij op jouw gezondheid is enorm! Doordat jouw Tijd voor Mij boek 100% op jouw lijf en jouw situatie is geschreven, kan het je werkelijk helpen om gezonder en vooral gelukkiger te leven.

Aan de hand van jouw antwoorden hebben we een goed beeld gekregen van jou situatie, behoeftes en de gewoontes die jouw geluk in de weg staan. De opdrachten in jouw boek zijn er dan ook puur op gericht om je gezondheid te verbeteren en ervoor te zorgen dat je meer energie krijgt. Dit is een eerste vereiste voor een gelukkig leven.

Als je energie hebt, wordt het veel gemakkelijker om goede gewoontes aan te leren en slechte gewoontes aan te passen. Met Tijd voor Mij leer je hoe je meer energie krijgt, hoe je minder kunt piekeren, hoe je meer overzicht kunt krijgen op je werk en/of je leven, hoe je gezond kunt bewegen en wat gezond en vooral lekker eten is.

Als je lekker in je vel zit, is het gemakkelijker om gezond te eten. Dit geldt ook andersom; als je gezond eet, zit je al snel lekkerder in je vel. In die zin heeft Tijd voor Mij een hele positieve uitwerking op je gezond.

Naar FAQ overzicht