Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

5000e op maat gemaakte boek verkocht

Tijd voor Mij is het volledig op maat gemaakte handboek voor een geweldig leven.
Het boek staat vol praktische tips, opdrachten en adviezen voor een gezonder en gelukkiger leven.

Vergroot nu jouw geluk!

Een boek dat van begin tot eind over jou gaat en je werkelijk gezonder en gelukkiger maakt. Sinds mei 2012 zijn er al meer dan 5000 van deze op maat gemaakte boeken verkocht.


Een boek dat van begin tot eind over jou gaat en je werkelijk gezonder en gelukkiger maakt. Het was een gok, maar een jaar na de lancering durft auteur en gedragswetenschapper Wendy Grouve toch voorzichtig te spreken van een succes. Sinds mei 2012 zijn er al meer dan 5000 van deze op maat gemaakte boeken verkocht.

Dit boek gaat over jou

“Zoveel mogelijk mensen gezonder en vooral gelukkiger maken”, dat is de missie van Wendy Grouve auteur van Tijd voor Mij en gedragswetenschapper. Een boek op maat leek haar de perfecte manier omdat mensen het boek in hun eigen tijd kunnen doornemen of terugbladeren en de kosten veel lager liggen dan advies van een psycholoog, trainer of diëtist. Bovendien spreekt het boek je echt aan doordat elke zin op je lijf geschreven is. “Wie wil er nu niet een boek dat van begin tot eind over jou gaat?”, aldus een enthousiaste Grouve. “Daarom zal je Tijd voor Mij boek je werkelijk motiveren en inspireren”.

Financiële gok

De ontwikkeling van Tijd voor Mij was een behoorlijke investering en daardoor ook een grote gok. Zeker in deze tijd. Toch geloofde Grouve in het concept en de kracht van een op maat gemaakt boek. Een jaar na de lancering zijn er al meer dan 5000 boeken verkocht.

Geluk voor iedereen

Toch is dit succes geen reden voor de auteur om op haar lauweren te rusten. “We hebben afgelopen week de digitale e-book versie van Tijd voor Mij gelanceerd. Een goedkopere en meer duurzame oplossing die helemaal past bij de opkomst van e-books”. Het e-book is de goedkope variant van het gedrukte Tijd voor Mij boek  waardoor een nog groter publiek bereikt kan worden. De inhoud van het e-book is gelijk aan die van de gedrukte versie.

Positieve reacties

“We hebben meerdere evaluatierondes gehouden en de uitkomsten zijn verbluffend” vertelt Wendy trots. De deelnemers geven aan dat ze veel meer energie hebben en beter in hun vel zitten. “Dat is ook niet zo gek, want wat motiveert er beter dan een boek dat van begin tot eind over jou en jouw situatie gaat?”

/////////////////////////////////// EINDE PERSBERICHT ////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.tijdvoormij.nl of bel Wendy Grouve via telefoonnummer 0541 – 820 204.

Terug naar in-de-media overzicht

Vergroot nu jouw geluk!