Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Iedereen zijn eigen e-book

Tijd voor Mij is het volledig op maat gemaakte handboek voor een geweldig leven.
Het boek staat vol praktische tips, opdrachten en adviezen voor een gezonder en gelukkiger leven.

Vergroot nu jouw geluk!

De Oldenzaalse Wendy Grouve heeft er een primeur bij met haar e-book op maat Tijd voor Mij. Het e-book is het eerste digitale boek op maat dat volledig over de eigen situatie van de lezer gaat.

Een boek over jezelf

“Janneke, hierboven zie je jouw ontspanstoplicht op rood staan. De zandloper is helemaal leeg en jij hebt geen tijd meer over. Geen tijd voor ontspanning of andere leuke dingen.” Bovenstaande quote illustreert het persoonlijke karakter van het Tijd voor Mij boek. Nadat het boek je een duidelijke spiegel voorhoudt, begeleidt het je stap voor stap naar een gelukkiger leven. Degene die het boek bestelt, beantwoordt de online vragenlijst waarna een computer het boek samenstelt. Deze techniek is nog niet eerder op een boek toegepast, wat Tijd voor Mij in alle opzichten uniek maakt.

Geluk toegankelijk

Toen onlangs van het gedrukte boek meer dan 5000 exemplaren waren verkocht, besloot auteur en gedragswetenschapper Wendy Grouve om geluk nog toegankelijker te maken via het goedkopere e-book. “Ik hoor vaak dat mensen Tijd voor Mij graag cadeau willen geven, maar hiervoor hooguit 15 euro willen uitgeven”, aldus de Oldenzaalse. Het e-book moet het geldobstakel uit de weg halen. “En dat is maar goed ook,” vindt Grouve. “Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn”.

Tijd voor Mij is te bestellen via www.tijdvoormij.nl . Daar kan ook worden aangegeven of men een gedrukt boek of een e-book wenst.

/////////////////////////////////// EINDE PERSBERICHT ////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Wendy Grouve heeft gedragswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Twente. Na haar studie besloot ze onderzoek te doen naar de factoren gezondheid, leefstijl en geluk. Tijdens dit onderzoek heeft ze de ingrediënten gevonden voor een gelukkig leven.

Aangezien elk boek uniek is, zijn er geen proefexemplaren. Om een indruk te krijgen van het concept kunt u de gratis leefstijlscan doen via scan.tijdvoormij.nl.

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.tijdvoormij.nl of bel Wendy Grouve via telefoonnummer 0541 – 812 204 of via mobiel telefoonnummer: 06 – 46 136 240.

Terug naar in-de-media overzicht

Vergroot nu jouw geluk!