Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding

Lekker bewegen

De manier om direct gezonder en gelukkiger te worden is door in beweging te komen.
Meer energie, genieten en geluk dankzij lichaamsbeweging.

Lekker blijven bewegen

Lichaamsbeweging heeft een veel grotere invloed op onze gezondheid dan vaak gedacht wordt. Toch zitten de meeste mensen tegenwoordig ¾ van de dag achter een beeldscherm. In de pauze verplaatsen we de billen even van de bureaustoel naar de lunchstoel. Van de bureaustoel gaan de billen op de autostoel en van de autostoel weer naar de bank. Heel zwart/wit natuurlijk, maar feit is dat we met z’n allen minder bewegen.

De gemakkelijke weg

We kiezen voor de gemakkelijke weg om tijd te besparen door met de auto door de wasstraat te rijden, het gras te maaien met een elektrische grasmaaier of zelfs kunstgras, de boodschappen te laten bezorgen en kleren te kopen via een postorder bedrijf.

Door regelmatig te bewegen, zit je beter in je vel. Je voelt je gezonder, fitter en leniger. Geestelijk gezien is bewegen ook heel erg gezond, want door beweging voel je je minder gestresst en gelukkiger.

De voordelen van beweging:

  1. Het houdt je lichaam in vorm
  2. Het verbetert je conditie en spierkracht
  3. Het verhoogt je stofwisseling
  4. Het vergroot je zelfvertrouwen
  5. Je behaalt succes met sportieve doelen
  6. Het vermindert stress
  7. Het geeft je een gelukkig gevoel

Kom in beweging en voel je meteen beter. Zeker na een lange werkdag als je geen energie meer hebt, kan beweging wonderen doen. Een verkwikkende douche of saunabezoek na afloop en je bent weer helemaal opgeladen.

Lees meer over beweging en geluk of bestel je eigen Tijd voor Mij boek voor een geweldig leven. Jouw boek staat vol met praktische tips, opdrachten en adviezen voor meer energie, genieten en geluk. Beweging speelt hierin een belangrijke rol naast, ontspanning, flow, sociale relaties en gezonde voeding.