Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding

Meer over Wendy

Wendy Grouve is gedragswetenschapper en auteur van jouw Tijd voor Mij boek.
Lees hier Wendy's verhaal.

Passie voor leefstijl en geluk

Foto Wendy
Mijn naam is Wendy Grouve. Ik ben getrouwd met Niels en de trotse moeder van twee heerlijke ventjes; Luca (2011) en Dex (2014).

Daarnaast ben ik gedragswetenschapper en gaat mijn passie vooral uit naar alles wat met geluk en leefstijl te maken heeft. Ik heb Communicatie- en gezondheidswetenschap gestudeerd en ben gespecialiseerd in gedragsverandering en geluk.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen effectief en blijvend te begeleiden naar een gezonder en vooral gelukkiger leven.

Als ik je vraag om jouw geluk met een cijfer aan te geven, dan is de kans groot dat je jouw geluk een ruime voldoende geeft. Gemiddeld genomen zijn wij Nederlanders best tevreden met ons leven. We geven het een 7,9. Maar hoe kun je nu van iets goeds nu iets geweldigs maken? Dat is het uitgangspunt van Tijd voor Mij.

Basis voor geluk

Na een jarenlange studie op het gebied van leefstijl en geluk ontdekte ik dat een combinatie van persoonlijke benadering en gedragsverandering de sleutel is tot het motiveren van mensen voor een gezonde leefstijl. Deze kennis in combinatie met tientallen gesprekken met andere gedragswetenschappers, psychologen, timemanagement experts, trainers, di√ętistes en geluksgoeroes, hebben mij inzicht gegeven in geluk en hoe je gelukkiger kunt worden.

Praktisch en nuchter

De inhoud van de Tijd voor Mij boeken is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde technieken voor gedragsverandering, leefstijl en geluk. Het is geen abracadabra, maar een nuchtere kijk op de werkelijkheid. Geluk is voor iedereen weer anders en daarom is dit boek op jouw lijf geschreven.

Ik wens je heel veel leesplezier op deze website!

Drs. Wendy Grouve