Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Oldenzaal : gezonder en gelukkiger

Geluk is helemaal niet zweverig. Het is zelfs onderwerp van tal van wetenschappelijke onderzoeken.
Tijd voor Mij is het gelukshandboek op maat. Praktisch en onderbouwd.

Oldenzaal heeft ook Tijd voor Mij

Enschede, 4 september 2012

Wie wil er nou niet gezonder en gelukkiger leven? Iedereen toch! Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek heeft de Oldenzaalse Wendy Grouve het volledig op maat gemaakte boek Tijd voor Mij ontwikkeld. Tijd voor Mij is van begin tot eind van toepassing op de situatie en leefstijl van de lezer. Het boek staat vol praktische tips, opdrachten en adviezen voor een gezonder en gelukkiger leven.

Geluk op maat

Wendy Grouve is gedragswetenschapper en idealist. “Wat is er nou mooier dan mensen gezonder en gelukkiger maken?”, vraagt de Oldenzaalse zich hardop af. Na een jarenlange wetenschappelijke studie naar gedragsverandering, leefstijl en geluk, kwam ze tot de conclusie dat advies op maat de succesfactor is voor gedragsverandering. “Als je echt gelukkiger en gezonder wilt leven, heb je persoonlijk advies nodig”, aldus Wendy. Helaas is persoonlijk leefstijladvies bijna onbetaalbaar geworden. Een betaalbaar en volledig op maat gemaakt leefstijl- en gelukshandboek bleek de uitkomst te zijn.

Dit boek gaat over jou

Het Tijd voor Mij boek gaat van begin tot eind over de leefstijl en situatie van de lezer. Iedereen is uniek dus is elk Tijd voor Mij boek ook anders. De inhoud is afhankelijk van de leefstijl en situatie van de lezer. Beweging, voeding en ontspanning zijn onderwerpen die terugkomen in de Tijd voor Mij boeken, maar ook aspecten als zelfvertrouwen, sociale relaties, flow en geluksoefeningen worden uitgebreid behandeld. Het boek is volledig wetenschappelijk onderbouwd, maar dit merk je nauwelijks omdat het heel praktisch geschreven is.

Positieve reacties

“We hebben meerdere evaluatierondes gehouden en de uitkomsten zijn verbluffend” vertelt Wendy trots. De deelnemers geven aan dat ze veel meer energie hebben en beter in hun vel zitten. “Dat is ook niet zo gek, want wat motiveert beter dan een boek dat van begin tot eind over jou en jouw situatie gaat?”

Geluk kopen

Via de website van Tijd voor Mij kunnen mensen hun eigen boek bestellen of een cadeaubon kopen. Wat is er nou mooier dan iemand een gezonder en gelukkiger leven cadeau te geven? De ontvanger hoeft alleen een uitgebreide online vragenlijst te beantwoorden en binnen twee weken ligt het boek al op de deurmat.

/////////////////////////////////// EINDE PERSBERICHT ////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.tijdvoormij.nl of bel Wendy Grouve via telefoonnummer 0541 – 820 204.

Terug naar persberichten overzicht

Vergroot nu jouw geluk!