Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Jouw handboek op maat!

Een boek dat van begin tot eind over jou en jouw situatie gaat. En dat daardoor helemaal aansluit
op jouw behoeften voor een geweldig leven! Dat is Tijd voor Mij.

Jouw handboek op maat voor een geweldig leven

Enschede, 18 juli 2012

Begin juli 2012 is er een doorbraak in de boekdrukkunst gerealiseerd. Waar de boeken voorheen in grote aantallen werden gedrukt, is het Wendy Grouve gelukt om een volledig op maat gemaakt boek te ontwikkelen. Tijd voor Mij is het eerste persoonlijke gelukshandboek voor een gezonder en vooral gelukkiger leven.

Van inspiratiebron naar persoonlijk gelukshandboek

Wendy Grouve is gedragswetenschapper en idealist. “Wat is er nou mooier dan mensen gezonder en gelukkiger maken?”, vraagt Wendy zich hardop af. Na een jarenlange wetenschappelijke studie naar gedragsverandering, leefstijl en geluk, kwam ze tot de conclusie dat advies op maat de succesfactor is voor gedragsverandering en dat de huidige leefstijladviesboeken voor het overgrote deel onbruikbaar zijn omdat ze niet aansluiten op de situatie van de lezer. “Natuurlijk kunnen de leefstijladviesboeken wel als inspiratiebron dienen, maar wanneer je echt gelukkiger en gezonder wilt leven, heb je persoonlijk advies nodig”, aldus Wendy. Helaas is persoonlijk leefstijladvies bijna onbetaalbaar geworden.

Betaalbaar gezonder en vooral gelukkiger

Een betaalbaar en volledig op maat gemaakt leefstijl- en gelukshandboek bleek de uitkomst te zijn. “Mensen beantwoorden een uitgebreide online vragenlijst en aan de hand van de gegeven antwoorden wordt de inhoud van het Tijd voor Mij boek zin voor zin samengesteld”. Vervolgens wordt het boek gedrukt en binnen twee weken ligt het unieke Tijd voor Mij boek al op de deurmat. Zowel de vragenlijst als de inhoud van het Tijd voor Mij boek is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Positieve uitkomsten

“We hebben meerdere testrondes gedaan en de uitkomsten zijn verbluffend” vertelt Wendy trots. De deelnemers geven aan dat ze veel meer energie hebben en beter in hun vel zitten. “Dat is ook niet zo gek, want wat motiveert er beter dan een boek dat van begin tot eind over jou en jouw situatie gaat?”

Het boek is op dit moment alleen via het internet te bestellen en het is ook zeer geschikt om cadeau te geven met de Tijd voor Mij cadeaubon.

/////////////////////////////////// EINDE PERSBERICHT ////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.tijdvoormij.nl of bel Wendy Grouve via telefoonnummer 0541 – 820 204.

Terug naar persberichten overzicht

Vergroot nu jouw geluk!