Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding vervolgpagina FAQ

Tijd voor Mij : droom = uitdaging!

De stap van goed naar geweldig is het grootst. Tijd voor Mij is jouw persoonlijke handboek voor een geweldig leven.
Tijd voor Mij is het eerste op maat gemaakte gelukshandboek voor een gezonder en vooral gelukkiger leven.

Ga voor een geweldig leven!

Enschede, 5 september 2012

Allemaal hebben we de wens om gezonder en vooral gelukkiger te zijn. Maar wat maakt ons precies gelukkig en hoe kunnen we het volhouden om gezonder te leven? Gedragswetenschapper Wendy Grouve heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de factoren leefstijl, gezondheid en geluk. Advies op maat blijkt de succesfactor voor gedragsverandering. Daarom heeft Wendy Grouve het Tijd voor Mij handboek ontwikkeld. Tijd voor Mij is het eerste op maat gemaakte gelukshandboek voor een gezonder en vooral gelukkiger leven.

Van inspiratiebron naar persoonlijk gelukshandboek

Wendy Grouve is gedragswetenschapper en idealist. “Wat is er nou mooier dan mensen gezonder en gelukkiger maken?”, vraagt Wendy zich hardop af. Na een jarenlange wetenschappelijke studie naar gedragsverandering, leefstijl en geluk, kwam ze tot de conclusie dat advies op maat de succesfactor is voor gedragsverandering en dat de huidige leefstijladviesboeken voor het overgrote deel onbruikbaar zijn omdat ze niet aansluiten op de situatie van de lezer. “Natuurlijk kunnen de leefstijladviesboeken wel als inspiratiebron dienen, maar wanneer je echt gelukkiger en gezonder wilt leven, heb je persoonlijk advies nodig”, aldus Wendy. Helaas is persoonlijk leefstijladvies bijna onbetaalbaar geworden.

Betaalbaar gezonder en vooral gelukkiger

Een betaalbaar en volledig op maat gemaakt leefstijl- en gelukshandboek bleek de uitkomst te zijn. “Mensen beantwoorden een uitgebreide online vragenlijst en aan de hand van de gegeven antwoorden wordt de inhoud van het Tijd voor Mij boek zin voor zin samengesteld”. Vervolgens wordt het boek gedrukt en binnen twee weken ligt het unieke Tijd voor Mij boek al op de deurmat. Zowel de vragenlijst als de inhoud van het Tijd voor Mij boek is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Positieve uitkomsten

“We hebben meerdere testrondes gedaan en de uitkomsten zijn verbluffend” vertelt Wendy trots. De deelnemers geven aan dat ze veel meer energie hebben en beter in hun vel zitten. “Dat is ook niet zo gek, want wat motiveert er beter dan een boek dat van begin tot eind over jou en jouw situatie gaat?”

Het boek is op dit moment alleen via het internet te bestellen en het is ook zeer geschikt om cadeau te geven met de Tijd voor Mij cadeaubon.

/////////////////////////////////// EINDE PERSBERICHT ////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.tijdvoormij.nl of bel Wendy Grouve via telefoonnummer 0541 – 820 204.

Ook leuk is de gratis leefstijlscan op http://www.scan.tijdvoormij.nl/

 

Terug naar persberichten overzicht

Vergroot nu jouw geluk!