Nu! Tijd voor Mij als e-book (PDF)
Header afbeelding

Sociale relaties

Samen sta je sterk. En ben je gelukkiger! Sociale relaties hebben
een hele grote invloed op jouw geluk. Maak hier gebruik van.

Gelukkiger samen

De contacten die je hebt met mensen om je heen hebben een grote invloed op hoe je je voelt. Vergroot jouw geluk door je te omringen met mensen die je energie geven.

De oude en nieuwe manier van communiceren

Als je even in een dip zit, zoek dan contact met een vriend of vriendin. Tegenwoordig kan dit via enorm veel communicatiemiddelen zoals facebook, facetime, skype en whatsapp, of via de wat oudere middelen zoals sms, e-mail en telefoon.

Deze laagdrempelige manier van communiceren is erg handig om met iedereen in contact te blijven, maar wat vergeten wordt is dat het fysieke contact, zoals gezellig samen een kopje koffie drinken of een wandeling door het bos veel meer waarde toevoegt aan jullie relatie.

Tijd voor elkaar maken

Bewust tijd vrijmaken voor elkaar en oprechte aandacht en interesse tonen voor de ander. Dat maakt je gelukkig, mits deze persoon energie uitstraalt en de interesse wederzijds is.

Kortom, vergroot jouw geluk door te investeren in je relaties en onderneem leuke dingen samen.

Tijd voor Mij is het volledig op maat gemaakte handboek voor een geweldig leven. Sociale relaties spelen hierin een belangrijke rol. Bovendien staat jouw boek vol praktische tips, opdrachten en adviezen voor meer energie, meer flow, minder stress en gezonder leven. Jouw Tijd voor Mij boek maakt je gelukkiger.

Lees meer over sociale relaties in het blogbericht ‘Samen gelukkig‘.